ژوزفین گاریس کاکرین یک زن مستقل در اواسط 1800 میلادی بود. هنگامی که او با همسرش ویلیام کاکر ازدواج کرد، نام خانوادگی او را به خود اختصاص داد. زمانی که او متوجه شد هیچ کس تا به حال یک ماشین ظرفشویی مناسب نساخته است، خودش دست بکار شد و اولین ماشین ظرفشویی صنعتی اتوماتیک را اختراع کرد.

ژوزفین زندگی راحتی را در شلبیویل سپری می کرد و همسرش ویلیام، یک تاجر موفق بود. این زوج اغلب در خانه بزرگشان مهمانی شام برگزار می کردند و خدمتکاران بسیاری برای خدمت به مهمانان در آنجا مشغول بکار بودند. اما یک روز صبح بعد از مهمانی، او متوجه شد که تعدادی از ظروف چینی مورد علاقه اش شکسته اند.

او از این موضوع بسیار ناراحت شد و تصمیم گرفت از آن به بعد خودش ظرف ها را بشوید. او مدت ها به این موضوع فکر می کرد که چرا تا بحال کسی ماشینی اختراع نکرده که خودش ظرف ها را بشوید. اما طولی نکشید که او ایده ای که برای ماشین ظرفشویی در سرش بود را عملی کرد و اولین ماشین ظرف شویی صنعتی اتوماتیک را اختراع کرد. در طراحی آن از فشار آب برای تمیز کردن ظروف استفاده می شد، همانطور که در ماشین ظرف شویی های صنعتی امروز استفاده می شود. در این دستگاه قطعاتی سیمی ، در یک چرخ در داخل دیگ بخار مسی، قرار دارد. موتور، چرخ ها را هنگامی که آب به همراه ماده شوینده در حال اسپری شدن بر روی ظروف است، حرکت می دهد.

اختراع او به درستی کار می کرد. اما ژوزفین به سختی در تلاش بود تا مکانیکی را برای ساختن این دستگاه طبق خواسته هایش پیدا کند بجای اینکه اصرار به ساختن آن به شیوه خودش را داشته باشد. او بالاخره توانست مردی را به اسم جورج باترز پیدا کرده تا بتواند در این زمینه با او همکاری کند. در نهایت ماشین ظرف شویی گاریس کاکرین در سال 1886، سه سال پس از مرگ همسرش، ثبت اختراع شد. ژوزفین تصور می کرد که اختراعش به دیگر زنان خانه دار کمک می کند، اما بیشتر با هتل ها و رستوران ها در ارتباط بود، شاید به خاطر اینکه هزینه خرید این دستگاه برای یک خانواده معمولی بصرفه نبود.

او کارخانه خود را در سال 1897 تاسیس کرد و خودش شخصا ماشین های ظرف شویی خود را تا زمان مرگش در سال 1913، میفروخت. در سال 1926، شرکت او توسط  Hobart خریداری شد، که در نهایت به بزرگترین اختراع تجهیزات آشپزخانه صنعتی تبدیل گردید.

استفاده از مطالب ارائه شده با ذکر منبع مانعی ندارد.
www.farafood.com

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *