راه اندازی رستوران

راه اندازی رستوران در سرتاسر جهان یکی از ایده های سودآور به شمار می رود. اعداد و ارقام یک رستوران موفق به ما نشان می دهد که در صورت برداشتن قدم های اولیه درست، می توان یک کسب و کار فوق العاده را راه اندازی نمود. یکی از مهم ترین قسمت های راه اندازی یک رستوران ایده اولیه آن است. شاید همه کسانی که قصد راه اندازی یک رستوران را دارند در این قسمت از پروسه زمان زیادی را سپری کنند. با ما همراه باشید تا در این مقاله نگاهی به چند ایده اولیه عالی برای راه اندازی یک رستوران بپردازیم.

 

5 ایده عالی برای راه ‌اندازی رستوران

راه اندازی رستوران کار آسانی نیست. مخصوصا اگر این کار را برای دفعه اول است که قصد دارید انجام بدهید. بدین منظور خیلی مهم است که در ابتدای مسیر بودجه خودتان را مشخص کنید و طبق آن یک برنامه ریزی داشته باشید. تصور کنید یک رستوران کلاسیک راه اندازی می کنید ولی مجبور می شوید که بعد از یک سال آن را بندید. شکست بدی به شمار می آید نه؟ برای اینکه یک رستوران موفق داشته باشید ایده اولیه بسیار مهم است. در ادامه نگاهی به 5 ایده برای راه اندازی یک رستوران می اندازیم.

 

غذاهای خانگی

ایده غذاهای خانگی چند سالی است که مورد توجه عموم مردم قرار گرفته است. غذاهای خانگی را می توانید درون خانه خودتان آماده و طبخ نمایید. روند کار به این صورت است که به صورت آنلاین سفارش گیری می کنید و با توجه به آن شروع به پخت و پر می نمایید. یکی از اصلی ترین دلایلی که مردم به غذاهای خانگی علاقه نشان می دهند این است که یک آشپز به طور معمول یک عذای خانگی را شاید 10 تا 15 سال درست کرده باشد و تجربه فوق العاده ای پشت طمع و مزه دست پختش قرار دارد.

 

یکی دیگر از مزیت های این مدل از راه اندازی رستوران این است که نیازی به هزینه اولیه زیادی ندارید و تنها با مهارتتان می توانید شروع به کار کنید. در نظر داشته باشید که پیشرفت تکنولوژی و سرویس های سفارش گیری آنلاین کمک شایانی به شما در این راه خواهند کرد. از این قضیه بیکرهای خانگی نیز استفاده کرده اند و امروز شاهد آن هستیم که بسیاری از افراد کیک و شیرینی را در خانه می پزند و به صورت آنلاین می فروشند.

تهیه غذا | ایده راه اندازی یک رستوران

یکی دیگر از ایده های راه اندازی رستوران می تواند تاسیس یک تهیه غذایی باشد. از نظر بسیاری از مردم تهیه غذایی با غذای خانگی شباهتی بسیاری دارد ولی در عمل آنها با یکدیگر متفاوت هستند. یکی از مهم ترین تفاوت های تهیه غذایی با غذای خانگی هزینه اولیه راه اندازی آن است. معمولا تنوع غذایی در منوی یک تهیه غذایی بسیار بیشتر از یک غذافروشی خانگی است. در نتیجه به وسیله ها و تجهیزات بیشتری نیز برای شروع کار نیاز خواهید داشت.

 

فود تراک

یکی از ایده های راه اندازی رستوران که در چند سال گذشته استقبال بسیار خوبی از آن شده است فود تراک می باشد. هزینه راه اندازی یک فود تراک پایین است و اگر بتوانید که آن را راه اندازی کنید سود خوبی در انتظارتان خواهد بود. برای کسانی که دفعه اولشان است که یک رستوران تاسیس می کنند این ایده فوق العاده خواهد بود. علاوه بر هزینه راه اندازی کم هزینه های جاری یکی فود تراک نیز پایین است. بسیاری از هزینه های گزاف یک رستوران بزرگ مانند اجاره را در این مدل راه اندازی نخواهید داشت.

 

فود تراک

بیشترین میزان هزینه شما برای خرید تراک و تجهیز آن خواهد بود. از مهم تزین مزیت های فود تراک می توان به این اشاره کرد که به راحتی می توانید جای ماشینتان را عوض کنید و در لوکیشن های متفاوت قرار بگیرید. حتی اگر قصد دارید در آینده یک رستوران بزرگ تاسیس کنید شروع کار با فودتراک می تواند تمرین بسیار خوبی برای شما باشد.

 

دکه غذافروشی | ایده راه اندازی رستوران

یکی دیگر از ایده های راه اندازی رستوران تاسیس یک دکه غذافروشی است. راه اندازی یک دکه غذا فروشی شبیه به فود تراک است با منوی محدودتر و اینکه به راحتی فودتراک نیز قابلیت جا به جا شدن نخواهید داشت. طمع و مزه مهم ترین قسمت کار شما خواهد بود و باید محصول با کیفیت و خوشمزه ای داشته باشید. با یک یا دو نفر پرسنل می توان یک دکه غذافروشی را به خوبی اداره کرد.

 

تحویل غذا با سرعت

یکی از بهترین ایده ها برای راه اندازی رستوران این است که رستورانی تاسیس کنید که غذا را به سریع ترین حالت ممکن به دست مشتری برساند. هزینه راه اندازی این سبک از رستوران ها نیز پایین است و می توانید با سرمایه اندکی شروع به کار کنید. معمولا رستوران ها و یا فست فودهایی که تک محصولی هستند جز این دسته قرار می گیرند. البته با توجه به این که راه اندازی این رستوران ها راحت است رقابت نیز در بازار شما شدیدتر خواهد بود. به عنوان یک صاحب رستوران باید با رستوران های زنجیره ای، فود تراک ها و دکه های غذافروشی رقابت کنید و محصولی با قیمتی رقابتی ارائه نمایید.

 

راه اندازی رستوران مانند سایر کسب و کارها می تواند به سوددهی بسیار خوبی برسد اما در میان راه با چالش های بسیاری نیز رو به رو خواهید شد. هرچند در این مقاله بیشتر به معرفی ایده هایی پرداختیم که نیازی به هزینه های اولیه زیادی نداشتند، اما در صورت داشتن بودجه مناسب می توانید سراغ راه اندازی رستوران های بزرگ تر نیز بروید. رستوران های کلاسیک، کافه ها، بیکری ها،‌ بستنی فروشی ها و… شامل این ایده ها می شوند.

برای مشاهده تجهیزات آشپزخانه صنعتی به این لینک مراجعه فرمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *