برای بسیاری از مردم, بیرون رفتن از خانه بدون نوشیدن یک فنجان قهوه, روال زندگی روزانه ی آنها را مختل می کند. مسئله ی اصلی طعم قهوه است, همیشه قبل از طعم قهوه، عطر و بوی قهوه افراد را به خود جذب می کند.

هیچ کس نمی داند قهوه دقیقا چطور یا چه وقت کشف شد، هر چند افسانه های زیادی در این مورد وجود دارد. بسیاری بر این باورند که اولین بار قهوه در اتیوپی کشف شد.

افسانه ای وجود دارد که می گوید در قرن 11 میلادی چوپانی به نام کالدی برای اولین بار توانایی این دانه ی محبوب را کشف کرد, او متوجه شد هنگامیکه بزهای گله را به چراگاه می برد و آنها از نوعی گیاه تغذیه می کنند بسیار پر انرژی شده و شب ها نمی خوابند.

او این موضوع را با راهب بزرگ صومعه ی محله در میان گذاشت که وی هم متوجه شد با نوشیدن قهوه ساعت های طولانی را بیدار می ماند.

راهب بزرگ کشف خود را با راهبان دیگر به اشتراک گذاشت و انرژی زا بودن این دانه به سرعت در میان عموم مردم پخش شد. راهبان محلی هم شروع به خشک کردن آنها و فرستادن به سایر صومعه ها کردند.با گذشت زمان دانه های خشک شده به خاورمیانه آورده شدند و طرفدار های بسیاری درآنجا پیدا کردند, برای اولین بار کشاورزان در یمن شروع به کشت قهوه کردند.

برای اولین بار در ترکیه این دانه ها رست شدند و تبدیل به دانه هایی شدند که ما امروزه به عنوان قهوه می شناسیم.بعد از رست شدن, دانه های خشک شده را خرد کرده و درآب می جوشاندند و نسخه ی اولیه از نوشیدنی بود که امروزه به عنوان قهوه می شناسیم.

احتمالا اولین بار قهوه توسط تجار ونیزی به اروپا آورده شد. با توجه به اثر تحریک کننده ی آن, انتقادات زیادی از سوی کاتولیک ها بر مبنای بد و شیطانی بودن این نوشیدنی وجود داشت. اما پاپ که در همان زمان از نوشیدن قهوه لذت می برد, موضوع را به اعضای خود اعلام کرد که این نوشیدنی فقط به اشتباه درک شده و مانعی برای نوشیدن آن وجود ندارد.
قهوه خانه ها به سرعت در سراسر اروپا گسترش یافتند و خیلی زود به مکانی برای گرد هم آمدن روشنفکران و بحث و گفت و گو میان آنها تبدیل شدند.اولین بار که مهاجران به آمریکا آمدند این نوشیدنی تیره رنگ به سرعت طرفدار پیدا کرد و در زمان انقلاب آمریکا, زمانی که وطن پرستان به قصد اعتصاب تصمیم نداشتند چای بنوشند, قهوه به عنوان نوشیدنی ملی پذیرفته شد.از آن زمان تا کنون, قهوه به عنوان محبوب ترین نوشیدنی در همه ی کشورها شناخته می شود.
قهوه یک صنعت بسیار بزرگ در سراسر دنیاست که میلیون ها کارگر را به استخدام خود در آورده است.علاوه بر این که صنعت قهوه راهی برای گذران زندگی خیلی از افراد است, قهوه می تواند راه خوبی برای شروع یک روز عالی برای بسیاری از افراد دیگر باشد.حتی اگر از نوشیدن قهوه لذت نمی برید, اما باز هم احتمالا عطر و بوی قهوه ی تازه دم شما را به خود جذب خواهد کرد.اگر قهوه را دوست ندارید باید گفت که شما در مقیاس جهانی در اقلیت هستید.این نوشیدنی تیره رنگ مختص به همه نیست, اما برای طرفدارانش که از دوز روزانه ی کافئین در طول روز تاثیر مثبتی می گیرند, جز نیازهای روزانه محسوب می شود.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی تجهیزات صنعتی بسیاری برای دم آوری قهوه و تولید نوشیدنی های مختلف از این دانه ی سحرآمیز تولید شده اند.با گذشت زمان این دستگاه ها پیشرفته تر شده که به دنبال آن کیفیت قهوه ی تولیدی نیز افزایش می یابد.از قبیل این تجهیزات می توان به دستگاه های قهوه ساز صنعتی و خانگی اشاره کرد.
دستگاه اسپرسو قهوه ساخت شرکت چیمبالی

کافه و یا کافی شاپ ها برای تهیه قهوه از تجهیزات کافی شاپی مانند دستگاه اسپرسو و یا برای خردکردن قهوه از دستگاه خردکن قهوه استفاده می کنند. در دنیا برخی از برندها مانند چیمبالی، اسلایر، ترموپلن و … مخصوصِ تهیه قهوه و اسپرسو ساخته شده اند.دستگاه اسپرسو قهوه ساخت شرکت اسلایر

منبع: استریت دایرکتوری
استفاده از مطالب ارائه شده با ذکر منبع مانعی ندارد.
www.farafood.com

2 پاسخ

تعقیب

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *